038 - 303 30 76 info@keukenspecialist-zwolle.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

Welkom bij KeukenSpecialist Zwolle

Bij ons bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een kwaliteit keuken, goede service en een betaalbare prijs. Wij bieden een ruim assortiment aan diverse stijlen keukens, verschillende materialen werkbladen en diverse A-merk apparatuur. Wij staan zes dagen in de week voor u klaar om u te voorzien van advies, ook buiten reguliere openingstijden staan wij op afspraak voor u ter beschikking hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Team KeukenSpecialist Zwolle

Onze keukenshowroom in Zwolle

U kunt bij onze showroom gratis parkeren op ons eigen terrein. We zijn gevestigd bij de KeukenBoulevard aan de Marsweg 31. We zien u graag in onze showroom voor al uw keuken wensen.

 

Keuken Kopen Tip 3: Sfeervolle leefkeuken

Keuken Kopen Tip 3: Sfeervolle leefkeuken

In een keuken van KeukenSpecialist Zwolle wordt niet alleen gekookt, maar er wordt geleefd, er wordt huiswerk gemaakt en spelletjes gespeeld, er wordt gezellig de dag doorgenomen. Daarvoor is een goede droomkeuken met goede verlichting een must!

Lees meer

Offerte vergelijken

 

Heeft u elders al een offerte laten maken voor uw droomkeuken? Keukenspecialist Zwolle kan vrijblijvend en gratis uw offerte checken en een nog scherpere prijs bieden voor uw keuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen en uw huidige offerte uploaden. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en tevens de offerte check.

Offerte hier uploaden

Afspraak adviesgesprek + 3D tekening

Keukenspecialist Zwolle kan vrijblijvend en gratis adviseren voor uw nieuwe keuken. Daarnaast maken onze keuken specialisten graag een gratis 3D ontwerp van uw droomkeuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen zodat wij u terug kunnen bellen voor een afspraak. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en 3D ontwerp.

Voorkeur van datum?

KEUKENSPECIALIST ZWOLLE

Uw keuken is het hart van uw huis. Om in te koken, te eten, te leven en samen te zijn. Iedere keuken is uniek. Onze ervaren keuken specialisten ontwerpen uw droomkeuken van a tot z! We hebben een ruime collectie keukens voor iedere stijl en budget. U vindt bij ons dus altijd uw droomkeuken. Kom bij ons langs voor keuken inspiratie.

Betaalbare kwaliteit keukens

A-merk apparatuur en accessoires

Gratis 3D-design

Gratis offerte check

Tegels

Bel mij terug!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.