038 - 303 30 76 info@keukenspecialist-zwolle.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

Waar let ik op bij het kopen van een moderne keuken?

Moderne keukens zijn strak, minimalistisch en hebben een gladde afwerking. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om deze keukenstijl aan te passen aan je eigen stijl. Zo kun je het materiaal, de kleuren en de indeling volledig aanpassen aan je eigen smaak. Overweeg je ook om een moderne keuken te kopen bij KeukenSpecialist Zwolle? Dan kun je hier alvast lezen waar je aan kunt denken.

Moderne keukentrends

Een aantal keukentrends passen perfect binnen moderne keukens. Enkele kenmerken zijn de strakke vormgeving met brede keukenlades. Door deze brede keukenlades in jouw keuken ontstaat een strakke uitstraling wat past bij een moderne keuken. Heb je brede keukenlades, maar wil je toch flessen apart kunnen zetten? Kies dan voor een hele smalle keukenlade ertussen, waar je flessen makkelijk staand in op kunt bergen. Daarnaast zijn gekleurde keukenkranen en spoelbakken ook een trend die past bij jouw moderne keuken.

Greeploos design of toch met greep?

Een greeploze keuken is vaak een kenmerk voor een moderne keuken. Jouw keuken ziet er strakker uit met een greeploos design. Toch kun je in een moderne keuken kiezen voor een stijl met grepen. Dit kun je doen door brede lades te kiezen met een gekleurde kraan en spoelbak en design inbouwapparatuur.

Een moderne keuken kopen voor elk budget

Bij Keukenspecialist Zwolle kun je een moderne keuken kopen voor elk budget. De keuken kun je namelijk zo duur maken als je zelf wil. Vaak zorgt de gekozen keukenapparatuur voor het prijsverschil. Kies je bijvoorbeeld voor keukenkasten met een strakke afwerking, brede lades en minimalistisch design, dan ziet jouw keuken er alsnog modern uit. Om je keuken een nog modernere uitstraling te geven, kun je kiezen voor gekleurde spoelbakken en kranen en inbouw led-verlichting.