038 - 303 30 76 info@keukenspecialist-zwolle.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

De afzuigkap: een doorn in het oog?

De afzuigkap: eerder een moetje dan dat we blij zijn met zo’n bakbeest in onze mooie keuken. – Vroeger in ieder geval. Want bij Keukenspecialist Zwolle hebben we afzuigkappen waar nagedacht is over:

– De plek die het inneemt, zoals hoogte, breedte, compositie;
– De montage van de afzuigkap, hoe en waaraan is de afzuigkap bevestigd?
– De functionaliteiten i.c.m. de keuken zoals verlichting, bediening en afzuiging;
– Materiaal

Maar naast deze functionele eigenschappen vinden we het allerbelangrijkste toch wel het uiterlijk en het design. Een afzuigkap kan bijvoorbeeld worden weggewerkt door een ombouw te maken. Hierbij wordt de afzuigkap in een schouw of in een speciale bovenkast gemonteerd. De afzuigkap is dan volledig uit het zicht en gaat helemaal op in de stijl van de keuken. Een ander voorbeeld is een afzuigkap met zwarte afwerking, dat prima prominent in de keuken kan worden geplaatst.

Uiteindelijk is de essentie natuurlijk de afzuiging van kooklucht en geurtjes van etenswaren. Zo zijn er nog veel meer esthetische oplossingen om een afzuigkap op een mooie manier in jouw keuken te verwerken. – De afzuiging kan zelfs geheel verwerkt worden in de kookplaat!

Nieuwsgierig naar de diverse oplossingen van (het wegwerken van) een afzuigkap? Bekijk hieronder de foto’s van onze soorten afzuigkappen of kom ze in het echt bekijken in onze keukenwinkel en keuken showroom in Zwolle!